odetra

Over ons

Over ons

Odetra Invest, opgericht in 2022 in Amsterdam, is een investeringsadviesbureau dat is opgericht om projecten met een hoge
investeringswaarde samen te brengen met investeerders.

Met haar ruime aanbod begeleidt zij haar klanten op de vastgoedmarkt, met name in Cyprus, en stelt zij hen in staat het vastgoed van hun dromen te bereiken. 

1 4
700 +

Woningen

0

Projecten

£ 0 k

Vanaf

222

Onze Partners

Odetra Family introduceert unieke investeringsmogelijkheden voor Europese investeerders in samenwerking met Strato Group en Dara Altunyay, die met haar klantgerichtheid succes heeft geboekt en een merk in professionaliteit is geworden.

Mysia Financa Adviesbureau, gevestigd in Nederland, begrijpt de behoeften van Europese beleggers beter en biedt hen passende investeringen aan.

Ons team

Wij bedienen met onze op vertrouwen gerichte, professionele medewerkers

WhatsApp Image 2022 06 06 at 13.54.09 1

Dara Altunyay

Investment Advisor
Over mij

Hij begon zijn zakenleven als manager in verschillende eenheden van de bouwsector en werkte later in de financiële sector. Door zijn ervaring in het trio Financiën-Real Estate-Constructie samen te brengen, brengt hij investeerders samen met professionele en winstgevende investeringen.

DSC00723 ppsb

Mehmethan Canyurek

Founder
Over mij
Hij begon zijn zakenleven in de financiële sector en specialiseerde zich later in vastgoedbeleggingsfondsen met vele jaren bedrijfservaring. Hij richtte Odetra Invest op om Europese investeerders geschikte investeringsmogelijkheden te bieden en de Europese markt te openen.
ppt Sibel

Sibel Sahin

Financial Advisor
Over mij
Na vele jaren in de financiële en auditsector in Nederland te hebben gewerkt, richtte hij met zijn ervaring Mysia Finance Company op. Zij geeft advies bij de reis van Odetra Family naar Europa.

Contact form

logo
popup handyman pic